O NAMA

Shenzhen Visualeader Industrial Co., Ltd. je profesionalni pružač rješenje rješenja. Kržna tim Visualeader je sa više od 20 godina iskustva iz globalno poznatog industrije LED pokazivanja. Njezin registrirana kapital je RMB50 miliona, a sjedište je u Shenzhen. Visualeader uglavnom razvija i istraživaje Fine pitch Led display, iznajmno Led ekran i medija Led ekran, koji su široko prilagođeni na polju komunikacije, sporta, vjera, vojnih poslova, reklama, Radio i televizije, tc. Visualeader ima najviše proizvođene opreme i profesionalne skupštine linije, Mjesecana kapacitet proizvodnja sa 3.700 kvadratnih metara. Broj R&D radnika je postigao 35% ukupnih zaposlenika, i sa razvoj jake sposobnosti, Visualeader je dobio više 20 patenta izum, tehnologije i autorski pravo softver. Pod safečnom naučnim sistemom upravljanja i kontrolom, Visualeadar je dobio certifikaze ISO9001 kontrolnog sistema, ISO14001 sistem upravljanja okruženja i OHSAS18001 zauzetno sistem upravljanja zdravlja i bezbjednosti; međuvremenu, sa sa sapravnu opremu za testiranja i striktnu QC proces, Visualeader je dobio CCC, CE, UL, ETL i ROHS certifika za robe. Visualear vizija. Uvijek pridružimo pute nezavisnog inovacije R&D, prekršamo barijer cijena za visoke definicije, i pružavajući mušterijama učinkovite troškove LED-a predstave. Nastavijući postiganjem odličnom uslugu i stvaranje inovaciju, bili smo na putu. S globalnom promociju industrije 4.0, Visualeader je pratio brzu vremena, od "napravljena u Kini" do "stvorena u Kini", i posvećen je da izgradi "Visualeader" da bude vodeći znak u polje globalnih aplikacija i usluga u pokazu LED.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

P1.5 vodila proizvođači pokazivanja predstavuju karakteristike najboljih i jefnijih dobrim zdičkog LED video izg

Najbolji i jefniji dobri LED video zid ima veliku ugu uvjetlu, širokog ugla gledavanja, i ultra-viša stopa otpora.


Leto imate | Visualeader 2020.


P1.5 vodeći opsplovač ekrana predstavuje karakteristike dizajna najboljih pixelnog pokazivanja LED za prodaju

Sistemska kutija najboljih malih pixela LED pokazivanja za prodaju ima karakteristike ultra-sjetnika i ultra-tin. Ultra-tinja kutija malih pixela LED pokazivanja za prodaju usvojio aluminiju jednom dijeluologija, koja je lako instalirati.


Kako riješiti neprijatelju

Fjalni modul LED Display modul ne osvjetli, a na modulu postoji crni ekran. Rešenje: Testirati li postoji problem sa opskrkom strujom. Verći da je transmission kabel najbolji dobri LED ekran u siromašnoj kontakti. Na primjer, ako cijeli modul dobri LED ekrana ima zbunjenu boje ili nekonistenne boje (ali postoji ulazi signala i a ispravna slika), ponovno povratne i unikreve kabelo, ili zamijenim testiranog kablova. Verći li postoji nekav problem sa interfejs PCB odbora najboljih dobra LED ekrana.


Onje su prednosti primjene Kine dobri LED Pokaze u konferencijskim sobima.

Kina dobri pitch LED display može živi predstaviti bojniji sadržaj i opravljati entuzijazma sastanka.


Uprivođenje metode instalacije najboljih izvanja vodećeg ploča.

U trenutku, glavne instalacije metode izvana vodećih billboarda uključuju uključuju uključuju, uključeni, stavljeni, kolumnu i zid. itd.


Tako smanjiti potrošanje energije izvana vodećih billboarda

Prihvatiti izvanvu vodeći proizvođenih proizvoda sa visokim učinkovitosti za promijenivanje struje, koja veoma poboljšava učinkovitost konvertaciju struje.


Koriste vještine da instališe izvanja vodeći biljlove

Tražimo vještine da uradimo stvari tako da možemo dobiti dvaput rezultat sa pola napore. Zapravo, zahtijeva više vještina da instalira izvanvu vodeći billboard. Se složite s ovom?


pogledajte više proizvoda