Rreth nesh

Shih më shumë

Lajme

Pse Kina p1.2 e drejtoi ekranin e shitjeve duhet të kenë pajisur me mbrojtës rrjedhjeje.

Dalja e pajisjes së mbrojtjes së rrjedhjes së ekranit të drejtuar Kinës p1.2 ofron një mjet të besueshëm dhe të efektshëm teknikë për të parandaluar ndodhin Një aksidente të ndryshme, Prej furnizimin e energjisë në kohë, dhe mbroni pajisjet dhe sigurinë personale.

2022-07-15 Shih më shumë

Si t'i kontrollosh paraqitjen e murit të video LED

2.Doreshtja e bordit qarku dhe drejtuesi i brendshëm i murit të videos të mirë të plota. Trashësia e drejtuesit të brendshëm të bordit të qarkut të kërkimit të video-së të shkëlqyer duhet të arrijë standardin e më shumë se 1ns shmangi problemet cilësore.

2022-05-07 Shih më shumë

Si të zgjedhësh vënien e vogël të udhëheqës së paraqitur prodhimet

Së pari, ju duhet të kuptoni specifikimet e përbashkëta e diskount Small çojnë produktet e shfaqjes. Të përbashkët janë P2.5, P2.0, P1.875, P1.667, P1.579 dhe P0.9. Sa më e vogël pika e LED-së, aq më mirë efekti paraqitje i shkëlqimit dhe gjoksi. Sigurisht, sepse sa më i vogël pika, aq më i lartë kërkesat teknike, kështu aq më i vogël pika, Më lartë kostoja e skemës së Vogël çoi prodhime të shfaqjes.

2022-08-22 Shih më shumë

Ndjenja e përbashkët e kundërshtimit të rritjes së diskountit të udhëhequr me qira materiale të murit.

Ka gjithashtu shumë mënyra për të parandaluar plakjen e dispozitave LED. Para së gjithash, njerëzit mund të bëjnë një punë të mirë në kontrollin e procesit të grumbullimit. Së dyti, prodhuesi i diskountit i udhëhequr material me qira të mureve, bën një test të plakjes mbi produktin, Dhe kujdesu për shpenzimin e lartë. Testi i plakjes i LED është një kundërmarë e marrë sipas karakteristikave të nivelit të dështimit të produktit për të përmirësuar lehtësinë Mundësia e produktit.

2022-08-15 Shih më shumë

Cilat janë faktorët që ndikojnë në citimin e prodhimeve më të mirë të paraqitura me qira në ekran.

Kur bleni një prodhime me qira të paraqitura me ekranin më të mirë, duhet të kuptoni më së pari markën, madhësinë, modelin, madhësia e shfaqjes së udhëheqës dhe çmimi i shfaqjes së udhëhequr. Pastaj, bleni një krahasim të bazuar në karakteristikat e produktit.

2022-08-08 Shih më shumë

Si t'i lëshosh dhe t'i zhdukesh kinës e udhëheq me qiranë në ekran normalisht.

Së pari, kushtoji vëmendje sekuencën e ndryshimit të ekranit LED, së pari ndez kompjuterin kontrolli për ta bërë që normalisht, Dhe pastaj ndez ekranin me ngjyrën LED. Kur mbyllet, fike çina në fillim me qira e mureve të ekranit, dhe pastaj fik kompjuterin. (Nxirre kompjuterin e parë pa fikur ekranin e madh, e cila do të shkaktojë vende të larta në ekran, e cila mund të djegë rreth llambeve për një kohë të gjatë)

2022-08-01 Shih më shumë

Cilat janë avantazhet e uljes p1.2 të udhëhequr ekranin në sistemin inteligjent transporti

Ekra e kryesuar p1.2 mund të punojë vazhdimisht dhe të përshtatet me kushte të ndryshme mjedisore. Meqenëse vendet e punës së informacionit të trafikut të shkaktuara LED janë përgjithësisht kushte të jashtëm dhe mjedisi është më i ndërlikueshëm dhe i ndryshueshëm, Ekra e udhëhequr p1.2 duhet të marrë parasysh kërkesat mjedisore të vendit të punës, të tilla si temperatura, shiu, Lagështi ambient dhe mot ekstrem. Stabiliteti dhe besueshmëria e shfaqjes së informacionit të trafikut garantohen deri në masën më të madhe.

2022-07-11 Shih më shumë

Si të dallojmë cilësinë e qirave të mureve të udhëhequr nga prodhuesi i Kinës

Efekti i balancës së bardhë është një nga treguesit më të rëndësishëm të ekranit. Në përgjithësi, është e nevojshme të kushtojmë vëmendje nëse e bardha është blu ose e verdhë. Cilësia e ekuilibrit të bardhë është kryesisht e përcaktuar nga sistemi kontrolli i qirave të paraqitur nga prodhuesi i Kinës, dhe vdekja ka edhe një ndikim në riprodhimin e ngjyrës.

2022-09-20 Shih më shumë

Shih më shumë