O NAS

Shenzhen Visualeader Industrial Co., Ltd. je profesionalni led zaslon rešitev. Osrednja ekipa Visualeader je z več kot 20 letnimi izkušnjami iz svetovno znane LED industrije. Njegov registrirani kapital je 50 milijonov RMB, sedež pa je na Shenzhenu. Visualeader predvsem razvija in raziskava Fine parcele Led zaslon, najem Led zaslon in mediji Led zaslon, ki so splošno prilagojeni na področjih komunikacije, športa, vreme, vojaške zadeve, oglaševanja, radio in televizij, os. Visualeader ima največje ocenjeno proizvodno opremo in profesionalne montažne linije, mesečna zmogljivost proizvodnje s 3.700 kvadratnih metrov. Število delavcev v R&R je doseženo 35 % vseh zaposlenih in z močnim razvojem sposobnosti, Visualeader ima več 20 patentov izuma, tehnologije in programske opreme avtorske pravice. V odličnem znanstvenem sistemu upravljanja in nadzora je Visualeadar pridobil certificiranje sistema kontrole kakovosti ISO9001, ISO14001 sistem okoljskega ravnanja in OHSAS18001 sistem upravljanja zdravja in varnosti pri delu; s popolno opremo za preizkušanje in strogim QC procesom, Vizualer dobil CCC, CE, UL, ETL in ROHS certifikati za blago. Visualeader je zavezan ustvarjanju in uporabi LED zaslona ter je kot podjetje odlična mednarodna operacijska platforma LED prikazovalnik. vid. Vedno se držimo poti neodvisnih inovacij na področju raziskav in razvoja in prebijemo cenovno oviro za prikaz visoke ločljivosti, in strankam zagotavljajo stroškovno učinkovitejše LED zaslon izdelkov. Pri doseganju odličnih storitev in ustvarjanju inovacij smo bili na poti. S globalno promocijo industrijskega 4.0,Visualeader je sledil tempo časa, iz “izdelan na Kitajskem” za "ustvarjen na Kitajskem", in se zavezuje za gradnjo "Visualeader" da je vodilna blagovna znamka v področje globalnih aplikacij in storitev LED.

Poglej več

NOVICE

Kakšne so sposobnosti uporabe p1.5 vodilo zaslon iz Kitajske proizvajalcev

P1.5 led zaslon iz Kitajskih proizvajalcev je visoko ločljivost LED zaslon z zelo visoko gostoto piksla, ki lahko predstavijo zelo jasne in žive slike in videoposnetke.

2023-04-17 Poglej več

Kakšne so funkcije najboljšega p1.2 led zaslona Za prodajo

Ker je najboljši p1.2 led zaslon Za prodajo je LED zaslon z fino pikolno mleko, ima višjo ločljivost in jasnejšo učinkovitost slike in je primeren za prizore, ki zahtevajo višjo kakovost slike.

2023-04-17 Poglej več

Lahko LED prikaz iz Kitajske proizvajalcev jasnejše slike

Izbira visoko kakovostnega LED-display od kitajskih proizvajalcev lahko naredi vaše podjetje bolj konkurenčno, in izboljšati podobo blagovne znamke in zadovoljstvo strank. Hitro ukrepajte in prinesite fine pikselo razdaljo LED zaslon domov ali pisarne!

2023-04-17 Poglej več

Lahko Kitajska Majhna pixel pitch LED zaslon izdelkov prinaša revolucijo v vizualnem izkušnju

Kitajska LED zaslonski izdelki malih pikov predstavljajo naslednji korak v razvoju vizualnih komunikacij, zagotavlja brez primerljive jasnosti, barvne zvestobe in vizualne vplive.

2023-04-17 Poglej več

Why good price and quality digital led billboards can become the new urban landscape

Skratka, kul vizualni učinki, oglaševalski učinki, inteligentno upravljanje dobrih cen in kakovostnih digitalnih plakat je postala nova urbana pokrajina.

2023-03-16 Poglej več

Kako uporabiti Kitajska digitalna oglaševanje oglaševanje material varno

Če povzamemo, varna uporaba gradiva za oglaševanje digitalnih oglaševalskih plošč iz Kitajske zahteva strokovno namestitev, redno inšpekcijo in vzdrževanje, skladnost z električnimi varnostnimi kodami, zagotavljanje stabilnosti in vzpostavitev ukrepov proti kraji.

2023-03-16 Poglej več

Zakaj lahko dobre cene in kakovostne cene postanejo glavna sila

Na splošno, spodbujanje digitalnega medijskega trenda dobre cene in kakovosti led plakat cene, zelo prilagodljive vizualne učinke, veljavnost in trajnost sta postali pomembni trendi v javnosti.

2023-03-16 Poglej več

Zakaj so Kitajska na prostem led plakati izdelki prva izbira za podjetniško publiciteto

Z uvedbo teh treh vidikov, lahko vidite pomembno vlogo Kitajske vodilnih plakat izdelkov na prostem v javnosti. Njegova nizkocenovna in visoka učinkovitost, zelo prilagodljivi učinki javnosti in oglasi, primerni za različne scenarije, so postali pomembni razlogi, zakaj je postala prva izbira za javnost podjetij.

2023-03-16 Poglej več

Poglej več