O NAS

Shenzhen Visualeader Industrial Co., Ltd. je profesionalni led zaslon rešitev. Osrednja ekipa Visualeader je z več kot 20 letnimi izkušnjami iz svetovno znane LED industrije. Njegov registrirani kapital je 50 milijonov RMB, sedež pa je na Shenzhenu. Visualeader predvsem razvija in raziskava Fine parcele Led zaslon, najem Led zaslon in mediji Led zaslon, ki so splošno prilagojeni na področjih komunikacije, športa, vreme, vojaške zadeve, oglaševanja, radio in televizij, os. Visualeader ima največje ocenjeno proizvodno opremo in profesionalne montažne linije, mesečna zmogljivost proizvodnje s 3.700 kvadratnih metrov. Število delavcev v R&R je doseženo 35 % vseh zaposlenih in z močnim razvojem sposobnosti, Visualeader ima več 20 patentov izuma, tehnologije in programske opreme avtorske pravice. V odličnem znanstvenem sistemu upravljanja in nadzora je Visualeadar pridobil certificiranje sistema kontrole kakovosti ISO9001, ISO14001 sistem okoljskega ravnanja in OHSAS18001 sistem upravljanja zdravja in varnosti pri delu; s popolno opremo za preizkušanje in strogim QC procesom, Vizualer dobil CCC, CE, UL, ETL in ROHS certifikati za blago. Visualeader je zavezan ustvarjanju in uporabi LED zaslona ter je kot podjetje odlična mednarodna operacijska platforma LED prikazovalnik. vid. Vedno se držimo poti neodvisnih inovacij na področju raziskav in razvoja in prebijemo cenovno oviro za prikaz visoke ločljivosti, in strankam zagotavljajo stroškovno učinkovitejše LED zaslon izdelkov. Pri doseganju odličnih storitev in ustvarjanju inovacij smo bili na poti. S globalno promocijo industrijskega 4.0,Visualeader je sledil tempo časa, iz “izdelan na Kitajskem” za "ustvarjen na Kitajskem", in se zavezuje za gradnjo "Visualeader" da je vodilna blagovna znamka v področje globalnih aplikacij in storitev LED.

Poglej več

NOVICE

P1.5 led zaslon proizvajalci uvajajo značilnosti najboljših in najcenejših LED video sten

Najboljša in najcenejša LED video stena ima velik kot oddajanja svetlobe, širok kot gledanja, in zelo visoko osvežitev.

2022-05-06 Poglej več

V poletnih letih imate | Visualeader 2010

2020-06-24 Poglej več

Kakšne so sposobnosti ožičenja dobre cene in kakovosti zunanje vodil plakate

Pri povezovanju električnega kabla, dobro ceno in kakovost zunanji led plakat mora poskusiti koncentrirati konec žice v sredini.

2022-05-17 Poglej več

Dobavitelj zaslon p1.5 uvaja oblikovanje značilnosti najboljšega malega pikola LED zaslona za prodajo

Sistemska škatla najboljšega malega pikel LED zaslona za prodajo ima značilnosti ultra-lahke in ultra-tanke. Ultra-tank škatla majhne pikol LED zaslon za prodajo sprejme die-casting aluminija tehnologijo oblikovanja enodelno učinkovitost, ki je lažje namestiti.

2022-04-27 Poglej več

Kako rešiti položaj napak na najboljši lestvici LED zaslona

LED prikazni modul se ne osvetli in na modulu je črn zaslon. Rešitev: Preverite, ali obstaja problem z napajanjem. Preverite, ali je prenosni kabel najboljšega LED zaslona v slabem stiku. Na primer: če ima celotni modul lesenega LED zaslona barvne zmede pravilna slika), ponovno priklopite in izklopite kabel, ali zamenja preskušeni kabel. Preverite, ali obstaja kakršna koli težava z vmesnikom plošče PCB najboljšega LED zaslona.

2022-06-02 Poglej več

Kakšne so prednosti uporabe Kitajske finega LED zaslona v konferenčnih dvoranah

Kitajski LED zaslon lahko živo predstavi bolj barvito vsebino in zaneti navdušenje srečanja.

2022-06-08 Poglej več

Uvod v načine namestitve najboljšega na prostem led plakate

Trenutno so glavne načine vgradnje na prostem led plakat vgrajene, dviganje, stopljene, stenske in stenske vgradnje, itd.

2022-05-19 Poglej več

Kako zmanjšati porabo energije izdelkov na prostem led plakati

Sprejeti zunanje led plakate izdelkov z visoko učinkovito preklopno napajanje, ki močno izboljšuje učinkovitost pretvorbe energije.

2022-05-24 Poglej več

Poglej več