DESPRE

Shenzhen Visualeader Industrial Co., Ltd. este un furnizor profesionist Led soluții de afișare. Echipa de bază a Visualeader are mai mult de 20 de ani experiențe din industria de afișare LED-uri cunoscută la nivel mondial. Capitalul înregistrat este de 50 de milioane RMB, iar sediul este la Shenzhen. Visualeader în principal dezvoltare și cercetare Fine pitch Led afișaj, închiriere Led display și media Led display, care sunt pe scară largă adaptate în domeniile comunicării, sportului, mijloacelor militare, reclamării, radio şi televiziune, etc. Visualeader dispune de echipamentele de producție de top și liniile de asamblare profesionale, capacitatea lunară a producției cu 3.700 mp. Numărul lucrătorilor în domeniul cercetării și dezvoltării este atins de 35% din totalul angajaților, cu dezvoltarea puternică a capacităților; Visualeader are mai multe 20 de brevete de invenție, tehnologie și drepturi de autor software. În cadrul sistemului perfect de management şi control ştiinţific, Visualeadar a obţinut certificarea sistemului ISO9001 de control al calităţii, Sistemul de management al mediului ISO14001 și sistemul OHSAS18001 de management al sănătății și securității profesionale; între timp, cu echipamentul perfect de testare și procesul strict QC, Visualeader obține CCC, CE, UL, Certificări ETL și ROHS pentru mărfuri. Visualeader este angajat în crearea și aplicarea ecranului LED și este o platformă de operare internațională de afișare LED excelentă ca întreprindere vedere. Ne aderăm întotdeauna la calea inovării independente în domeniul cercetării și dezvoltării, depășim bariera de preț pentru afișarea de înaltă definiție; și oferă clienților produse de afișare LED mai rentabile. Continuând să realizăm un serviciu excelent şi să creăm inovaţii, am fost pe drum. Prin promovarea globală a industriei 4.0, Visualeader a urmat ritmul timpurilor, de la “made in China” la "creat in China", și este angajat la construirea "Visualeader" pentru a fi un brand de lider în domeniul de aplicații și servicii globale de afișare LED.

Vezi mai mult

INFORMARE

Producătorii de ecran p1.5 led introduc caracteristicile celor mai bune şi cele mai ieftine zidului de zid video LED

Cel mai bun şi cel mai ieftin perete video LED are un unghi mare emiţător de lumină, un unghi larg de vizualizare, şi o rată de reîmprospătare ultra-mare.

2022-05-06 Vezi mai mult

În timpul verii aveți | Visualeader 2010

2020-06-24 Vezi mai mult

Furnizorul de ecran led p1.5 introduce caracteristicile de proiectare ale celei mai bune mici pitch LED de vanzare

Cutia de sistem a celei mai bune mici pitch LED de vanzare are caracteristicile de ultra- usor si ultra- subtire. Cutia ultra subțire a ecranului pixel mic de ecran LED pentru vânzare adoptă die-casting aluminiu tehnologia de modelare o singură piesă o astfel de metodă care este mai ușor de instalat.

2022-04-27 Vezi mai mult

Cum de a rezolva situația de defecțiune a celei mai bune mișcare de LED Display LED

Modulul LED Display cu picioare fină nu se aprinde, și există un ecran negru pe modul. Soluție: Verificați dacă există o problemă cu sursa de energie. Verificaţi că cablul de transmisie al celei mai bune dispozitive de LED este în contact slab. De exemplu, în cazul în care întregul modul al LED Display confuzie culoare sau culori inconsistente (dar există o intrare semnal și imaginea corectă), re-conectarea și deconectarea cablului, fie să înlocuiască cablul testat. Verificaţi dacă există vreo problemă cu interfaţa place

2022-06-02 Vezi mai mult

Care sunt avantajele aplicării terenului fin China LED Display în sălile de conferințe

Displayul LED-ului din China poate prezenta în mod vie conținut mai colorat și poate aprinde entuziasmul întâlnirii.

2022-06-08 Vezi mai mult

Introducere la metodele de instalare a celei mai bune afişe conduse

În prezent, principalele metode de instalare a afişelor led în aer liber includ încorporate, ridicare, trepte, coloană și perete montate, etc.

2022-05-19 Vezi mai mult

Cum puteţi reduce consumul de energie al produselor afişate în aer liber.

Adoptarea produselor afişate în aer liber, cu alimentare de energie de înaltă eficiență, care îmbunătăţeşte foarte mult eficienţa de conversie a energiei.

2022-05-24 Vezi mai mult

Utilizați abilitățile pentru a instala afară a condus panoul de afişe

Căutăm abilități de a face lucruri, astfel încât să putem obține de două ori rezultatul cu jumătate din efort. De fapt, este nevoie de mai multă abilitate pentru a instala în aer liber condus afiş. Eşti de acord cu asta?

2021-07-20 Vezi mai mult

Vezi mai mult