OM

Shenzhen Visualeader Industrial Co., Ltd. er en yrkesmessig Led display-løsning. Visualeader har mer enn 20 års erfaringer fra globalt kjent LED-display. Dens registrerte kapital er 50 millioner RMB, og hovedkvarteret ligger i Shenzhen. Visualeader hovedsakelig utvikler og forskning Fin pitch Led display, leie Led display og medier Led display, som er utbredt tilpasset kommunikasjon, sport, vær, militære anliggender, Radio og fjernsyn, osv. Visualeader har toppvurdert produksjonsutstyr og profesjonelle monteringslinjer, produksjonens månedlige kapasitet på 3700 kvadratmeter. Antall arbeidstakere for forskning og utvikling oppnås 35 % av de samlede ansatte, og med den sterke evneutviklingen, Visualeader har fått flere 20 patenter på oppfinnelse, teknologi og programvareopptak. I henhold til det perfekte vitenskapelige ledelses- og kontrollsystemet fikk Visualeadar sertifiseringene i ISO9001 kvalitetskontrollsystemet, ISO14001 miljøstyringssystem og OHSAS18001 for arbeidsmiljøstyring, med perfekt testutstyr og streng QC-prosess, ETL- og ROHS-sertifikater for varene. Visualeader er engasjert i opprettelse og anvendelse av LED-display og er en utmerket internasjonal LED-display-plattform som foretak syn. Vi holder oss alltid til uavhengig forskningsinnovasjon og bryter gjennom prisbarrieren for høyoppløsningsvisning. og gi kunder mer kostnadseffektive LED-displayprodukter. Vi har vært på vei. Med den globale fremme av industrien 4.0, har Visualeader fulgt tidens tempo. fra “made in China” til ”skapet i Kina”, og er forpliktet til å bygge "Visualeader" til å være et førende merke feltet for program og tjenester for global LED-display.

se mer

NYHETSSENTER

Kva er ferdigheter for å bruke p1.5 førte skjerm frå Kina produsenter

P1.5 LED-skjermen fra kinesiske produsenter er et LED-display med svært høy pikseltettlighet. som kan presentere veldig klare og levende bilder og videoer.

2023-04-17 se mer

Hvilke funksjoner har den beste p1.2 LED-display skjermen Til salg

Siden den beste p1.2 LED-displayen til salg er en LED-display med en fin piksel-stenk. den har en høyere oppløsning og klarere bilde ytelse og er egnet til scener som krever høyere bildekvalitet.

2023-04-17 se mer

Kan LED-displayen frå kinesiske produsenter gjera biletet ditt klarare

Å velge en LED-display av høy kvalitet fra kinesiske produsenter kan gjøre virksomheten din mer konkurranser og forbedre merkemærke og kundetilfredshet. Gå raskt til handling og bring den fine pikselavstanden LED-displayen hjem eller kontoret!

2023-04-17 se mer

Kan Kina små piksel tone LED-display produkter føre til en revolusjon i den visuelle opplevelsen

Kina LED-display produkter i små pixelfelter representerer neste trinn i utviklingen av visuell kommunikasjon, De leverer uovertrekkende klarhet, fargekvalitet og visuell innvirkning.

2023-04-17 se mer

Hvorfor gode priser og kvalitet digitale ledd plakat kan bli det nye bylandskapet?

Kort sagt, de kule visuelle effektene, reklameeffektene, og intelligent håndtering av god pris og kvalitet digital ledd plakat er blitt et nytt bylandskap.

2023-03-16 se mer

Hvordan du bruker Kina digitalt plakat annonserer materiale trygt

Kort sagt, sikker bruk av kinesiske digitale reklamemateriale krever profesjonell installasjon, regelmessig inspeksjon og vedlikehold. overholdelse av elektriske sikkerhetskoder, sikring av stabilitet og innføring av tiltak mot tyveri.

2023-03-16 se mer

Hvorfor kan de gode pris- og kvalitetspriserne på plakat bli hovedkraften i framtidig offentlighet i byer

Generelt fremme av den digitale medie trenden med god pris og kvalitet førte billbord pris, svært tilpassbare visuelle effekter, anvendelighet og bærekraft er blitt viktige tendenser i offentlige byer.

2023-03-16 se mer

Hvorfor er Kina utendørs ledd plakatprodukter det første valget for foretakets reklame

Gjennom introduksjonen av disse tre aspektene, kan du se den viktige rollen som Kina ledede utendørs reklame produkter i foretakets omtale. Dens lavpris, høy effektivitet, Svært tilpasselige reklameeffekter og annonser som er egnet til forskjellige scenarier, er blitt viktige grunner til at det er blitt det første valg for foretakets omtale.

2023-03-16 se mer

se mer