OM

Shenzhen Visualeader Industrial Co., Ltd. er en yrkesmessig Led display-løsning. Visualeader har mer enn 20 års erfaringer fra globalt kjent LED-display. Dens registrerte kapital er 50 millioner RMB, og hovedkvarteret ligger i Shenzhen. Visualeader hovedsakelig utvikler og forskning Fin pitch Led display, leie Led display og medier Led display, som er utbredt tilpasset kommunikasjon, sport, vær, militære anliggender, Radio og fjernsyn, osv. Visualeader har toppvurdert produksjonsutstyr og profesjonelle monteringslinjer, produksjonens månedlige kapasitet på 3700 kvadratmeter. Antall arbeidstakere for forskning og utvikling oppnås 35 % av de samlede ansatte, og med den sterke evneutviklingen, Visualeader har fått flere 20 patenter på oppfinnelse, teknologi og programvareopptak. I henhold til det perfekte vitenskapelige ledelses- og kontrollsystemet fikk Visualeadar sertifiseringene i ISO9001 kvalitetskontrollsystemet, ISO14001 miljøstyringssystem og OHSAS18001 for arbeidsmiljøstyring, med perfekt testutstyr og streng QC-prosess, ETL- og ROHS-sertifikater for varene. Visualeader er engasjert i opprettelse og anvendelse av LED-display og er en utmerket internasjonal LED-display-plattform som foretak syn. Vi holder oss alltid til uavhengig forskningsinnovasjon og bryter gjennom prisbarrieren for høyoppløsningsvisning. og gi kunder mer kostnadseffektive LED-displayprodukter. Vi har vært på vei. Med den globale fremme av industrien 4.0, har Visualeader fulgt tidens tempo. fra “made in China” til ”skapet i Kina”, og er forpliktet til å bygge "Visualeader" til å være et førende merke feltet for program og tjenester for global LED-display.

se mer

NYHETSSENTER

P1.5 LED-display produsenter introduserer egenskapene til den beste og billigste LED-videoveggg

Den beste og billigste LED-videoveggen har en stor lysemitterende vinkel, en bred synsvinkel, og en ultra-høy forfriskningsrate.

2022-05-06 se mer

Om sommeren har du | Visualeader 2020 sommerlig bygning fullført

2020-06-24 se mer

Hva er ledningsferdighetene ved god pris og kvalitet utendørs førte plakattavl

Når strømledningen forbindes, må den gode prisen og kvaliteten på utendørs førte plakat forsøke å konsentrere tråden i midten.

2022-05-17 se mer

P1.5 førte skjermleverandør inneheld designegenskapene til den beste LED-displayen til salg

Systemboksen med det beste LED-displayet til salg har egenskapene som ultralytt og ultratynn. Den ultratynne boksen i LED-displayet til salg vert bruka utkasting av aluminiumslegering med ein-stykke-teknologi økonomi, som er enklare å installera.

2022-04-27 se mer

Korleis feilsituasjonen skal løyses på den beste finbegrengen LED-displayen

LED-display-modulen lyser ikkje opp, og det er ein svart skjerm på modulen. Løsning: Sjekk om det er problem med strømforsyningen. Kontroller at overføringskabelen til den beste fine LED-displayen er i dårlig kontakt. For eksempel: om hele modulen i LED-displayet har fargeforvirring eller inkonsekvente fargar (men det finst eit signal inndata og korrekt bilde), kopling og stikk ut kabelen, eller bytte ut den prøvede kabelen. Kontroller om det er noen problemer med grensesnittet til PCB-brettet for det beste fine LED- skjermen.

2022-06-02 se mer

Hvilke fordeler er ved anvendelsen av Kina fine LED-display i konferanserommer

Det kinesiske LED-displayet kan på en levende måte presentere mer fargerikt innhold og ansette entusiasmen ved møtet.

2022-06-08 se mer

Introduksjon i installasjonsmetodene for den beste utendørs førte plakaten

For øyeblikket omfatter de viktigste installasjonsmetodene for utendørs ledd plakat, innbygd, heise, stepp, kolonne og veggmontert, osv.

2022-05-19 se mer

Hvordan du kan redusere energiforbruket i utendørs lede plakater

Vedta utendørs lede plakat med høyeffektiv strømforsyning, som betydelig forbedrer effektkonverteringseffektiviteten.

2022-05-24 se mer

se mer