за нас

Шенџен Визуелeader Industrial Co., Ltd. Средниот тим на Визуалејдер има повеќе од 20 години искуства од глобално доброзната индустрија за прикажување на ЛЕД. Нејзиниот регистриран главен град е РМБ50 милиони, а седиштето е во Шенџен. Визуелајтер главно развива и истражува фино цртеж, изнајмувач и изложување на медиумите, кои се широки адаптирани во полињата на комуникацијата, спортот, воздух, воените работи, проверувања, Радио и телевизија. Визуалеадер има највисоко рангирана опрема за производство и професионална линија. Месечна капацитет на производителот со 3.700 квадратни метри. Бројот на работници на Р иД се постигнува 35 отсто од вкупните вработени и со силен развој на способноста, Визуелдер има повеќе 20 патенти на пронаоѓање, технолошка и авторски права на софтвер. Под совршениот научен систем за управување и контрола, Визуалеадар ги доби сертификациите на ISO9001 контролниот систем, Систем за управување на животната средина и ОХСАС18001 безбедносен систем за управување со здравствена и безбедност; во меѓувреме, Со совршена опрема за тестирање и строгиот КјЦ процес, Висулуледер има CCC, CE, UL, ЕТЛ и ROHS сертификации за стоката. Визуалеадер е посветен на создавањето и примената на LED екипата и е одлична интернационална оперативна платформа на LED прикажување како претпријатие. Визија. Секогаш се придржуваме на патот на независна иновација на Р и Д, прекинуваме низ цената бариера за висока дефиниција, и им обезбедување на муштериите со поефективни LED прикажувачки производи. Продолжувајќи да постигнеме одлична услуга и создавајќи иновации, тргнавме на пат. Со глобалната промоција на индустријата 4.0, Висулуледер го следи темпото на времињата, од „правена во Кина“ до „ создадена во Кина“ и е посветен на изградба „Висуаледер“ за водечки бренд во полето на глобалните апликации и услуги за прикажување на LED.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Кои се вештините за употреба на екранот од Кина производитела

П1.5 водечкиот екран од Кина производителите е високо дефинирано LED прикажување со многу висока пикселска густина, кои можат да претстават многу јасни и живи слики и видеа.


Кои се функциите на најдобриот екран за прикажување на 2.

Со оглед на тоа што најдобриот екран во 1. таа има повисока резолуција и појасна перспектива на сликата и е соодветна за сцени кои бараат повисок квалитет на сликите.


Може ли да ја добие фината LED приказната од Кина производителите да го појасни вашиот слика

Избирањето на висококвалитетна експлозија од Кина производителите може да го направи вашиот бизнис поконкурентен, и подобрување слика и задоволство на муштеријата. Направете дејство брзо и донесете го доволно пикселското дисциплина на LED дом или канцеларија!


Може ли Кинески малиот пиксел да ги постави LED прикажаните производи да донесат револуција во визуелното искуство

Кина малиот пиксел во LED прикажувачки производи го претставуваат следниот чекор во еволуцијата на визуелната комуникација, донесување неспоредливо јасност, верност на бојата и визуелно влијание.


Зошто добрата цена и квалитетот дигитални билборди можат да станат нова градска пејзаж

На кратко, кул визуелни ефекти, рекламни ефекти, и интелигентно управување на добрата цена и квалитетни дигитални билборди станаа нов урбан пејзаж.


Како употреба на кинескиот дигитален билборд

Во резиденција, безбедната употреба на кина дигитална рекламни стапки за рекламирање, бара професионална инсталација, редовна проверка и одржување, Пополнување со електричните безбедносни кодови, обезбедување стабилност и поставување на мерки против кражба.


Зошто добрата цена и квалитетот може да станат главна сила на идната урбана публицита

Генерално, промовирањето на дигиталните медиуми на добра цена и квалитетот водеше цена на билбордот, високо прилагодливи визуелни ефекти, Применливоста и одржливоста станаа важни трендови во урбаните публици.


Зошто Кина е предводен билбордски производи во надворешниот билборд е прв избор за корпоративна публика

Преку воведувањето на овие три аспекти, може да ја видите важната улога на Кина предводениот билбордски производи во корпоративна публикација. Неговата ниска цена, високо ефикасност, ефектите на публицитет и рекламите соодветни за различни сценарија станаа важни причини зошто е прв избор. за корпорацијата публици.


Гледај Повеќе