RóLUNK

Shenzhen visualeader industrial co., ltd. egy professzionális led kijelző megoldás szolgáltató. A visualeader alapcsapata több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a világszerte jól ismert led kijelző iparágban. Bejegyzett tőkéje 50 millió rmb, a székhelye sencsenben van. Visualeader elsősorban fejleszteni és kutatni finom pitch led kijelző, bérleti led kijelző és média led kijelző, amelyek széles körben alkalmazkodott a kommunikáció, sport, időjárás, katonai ügyek, reklám, rádió és televízió stb. Visualeader van a legjobb minősítésű gyártási berendezések és professzionális összeszerelő vonalak, havi kapacitása a termelő 3700 négyzetméter. A k + f dolgozók száma elérve 35% a teljes munkavállalók, és az erős képességfejlesztés, visualeader kapott több 20 szabadalmak találmány, technológia és szoftver szerzői. A tökéletes tudományos irányítási és ellenőrzési rendszer alatt a visualeadar megszerezte az iso9001 minőségellenőrzési rendszer, az iso14001 környezetvédelmi irányítási rendszer és az ohsas18001 munkavédelmi egészségügyi és biztonsági irányítási rendszer minősítéseit; eközben, a tökéletes tesztelési berendezéssel és a szigorú qc eljárással a visualeader ccc, ce, ul, etl és rohs tanúsítványokat kapott az áruk számára. A visualeader elkötelezett a led kijelző létrehozása és alkalmazása mellett, és kiváló nemzetközi led kijelző működési platform, mint a vállalati látás. Mindig ragaszkodunk a független k + f innováció útjához, áttörjük a nagy felbontású kijelző árgátját, és költséghatékonyabb led kijelző termékeket biztosítunk az ügyfeleknek. A kiváló szolgáltatás elérése és az innováció megteremtése mellett haladtunk. Az ipari 4.0 globális népszerűsítésével a visualeader az idők ütemét követte, a „ made in china ”-tól a „ created in china”-ig, és elkötelezett az épület "visualeader", hogy a vezető márka a globális led kijelző alkalmazások és szolgáltatások területén.

mutass többet

SAJTóSZOBA

A p1.5 led kijelző gyártók bemutatják a legjobb és legolcsóbb finom hangmagasságú led videófal jellemzőit

A legjobb és legolcsóbb finom hangmagasságú led-es videófal nagy fénykibocsátó szöggel, széles látószöggel és ultra-magas frissítési sebességgel rendelkezik.

2022-05-06 mutass többet

Nyáron van | visualeader 2020 summer league building megvalósult

2020-06-24 mutass többet

A p1.5 led képernyő szállító bemutatja a legjobb kis pixel pitch led kijelző dizájn jellemzőit eladó

A legjobb kis pixeles hangmagasságú led kijelző rendszerdoboza az ultra-könnyű és ultra-vékony tulajdonságokkal rendelkezik. Az ultra-vékony doboz a kis pixel pitch led kijelző eladó elfogadja a die-casting alumínium egyrészes öntvény technológia, amely könnyebb telepíteni.

2022-04-27 mutass többet

Hogyan oldjuk meg a legjobb finom hangmagasságú led kijelző hibáját

A finom hangmagasságú led kijelző modul nem világít fel, és van egy fekete képernyő a modulban. Megoldás: ellenőrizze, hogy van-e probléma a tápegységgel. Ellenőrizze, hogy a legjobb finom hangmagasságú led kijelző átviteli kábele rossz érintkezésben van-e. Például, ha a teljes modul a finom pitch led kijelző színes zavart vagy következetlen színek (de van egy jel bemenet és a helyes kép), újra csatlakoztassa és kihúzza a kábelt, vagy cserélje ki a tesztelt kábelt. Ellenőrizze, hogy bármilyen probléma van-e a legjobb finom hangmagasságú led kijelző pcb-táblájának interfészével.

2022-06-02 mutass többet

Mik az előnyei az alkalmazása a kína finom pitch led kijelző konferenciatermek

A kínai finom hangmagasságú led kijelző élénken több színes tartalmat jelenthet meg, és felgyújthatja a találkozó lelkesedését.

2022-06-08 mutass többet

Bevezetés a legjobb kültéri led billboard telepítési módszereihez

Jelenleg a kültéri led hirdetőtáblák fő telepítési módszerei közé tartozik a beágyazott, emelő, lépcsős, oszlop-és falra szerelt stb.

2022-05-19 mutass többet

Hogyan csökkenthető a kültéri led billboard termékek energiafogyasztása

Fogadja el a kültéri led billboard termékeket nagy hatásfokú kapcsolási tápegységgel, ami nagyban javítja a teljesítmény átalakítási hatékonyságát.

2022-05-24 mutass többet

Használja a készségek telepítésére kültéri led billboard

Készségeket keresünk a dolgokra, hogy a fél erőfeszítéssel kétszer tudjunk az eredményt megszerezni. Tény, hogy több ügyességet vesz igénybe, hogy telepítse a kültéri led billboard. Egyetért ezzel?

2021-07-20 mutass többet

mutass többet