O NAMA

Shenzhen Visualeader Industrial Co., Ltd. je profesionalni Led prikaz rješenje. Glavni tim Visualeader ima više od 20 godina iskustva iz globalno dobro poznate LED industrije. Njegov registrirani kapital je 50 milijuna RMB, a sjedište je u Shenzhenu. Visualeader uglavnom razvijaju i istražuju Fine parcele Led prikaz, iznajmljivanje Led prikaz i medija Led prikaz, koji su široko prilagođeni u područjima komunikacije, sporta, vremena, vojnih poslova, reklama, Radio i televiziju, ost. Visualeader ima vrhunsku proizvodnu opremu i profesionalne montažne linije, mjesečni kapacitet proizvodnje s 3.700 četvornih metara. Broj radnika za istraživanje i razvoj postignut je 35 % ukupnog zaposlenika, a s snažnim razvojem sposobnosti, Visualeader ima više 20 patenta izuma, tehnologije i softverska autorska prava. Pod savršenim znanstvenim sustavom upravljanja i kontrole, Visualeadar je dobio certifikat ISO9001 sustava kontrole kvalitete, ISO14001 sustav upravljanja okolišem i OHSAS18001 sustav upravljanja radnom zdravlju i sigurnosti; u međuvremenu, sa savršenom opremom za testiranje i strogim QC procesom, Vizualeder dobio CCC, CE, UL, ETL i ROHS certifikati za robu. Vizuale Vid. Uvijek se držimo putu neovisnih inovacija u istraživanju i razvoju, prebijamo cijenu za prikaz visoke definicije, i pružiti korisnicima troškovno učinkovitije LED prikaz proizvoda. Nastavljajući postizanje izvrsne usluge i stvaranje inovacija, bili smo na putu. Sa globalnim promocijom industrijske 4.0, Vizualeder je pratio tempo vremena, od “made u Kini” do "tvoren u Kini", i posvećen je izgradnji "Visualeader" biti vodeći brand u polje globalnih LED prikaznih aplikacija i usluga.

vidi više

VIJESTI

P1.5 led zaslon proizvođači uvodi karakteristike najbolje i najjeftinije LED video zid

Najbolji i najjeftiniji LED video zid ima veliki ugao za emitiranje svjetlosti, širok kut gledanja, i ultra visoka stopa osvježenja.

2022-05-06 vidi više

U ljeto imate | Visualeader 2020.

2020-06-24 vidi više

P1.5 vodeći zaslon dobavljač predstavlja dizajn karakteristike najboljeg male pixel pitch LED prikaz za prodaju

Sistemska kutija najboljeg male pixel pitke LED za prodaju ima karakteristike ultra-blaga i ultra-tanka. Ultra-tanka kutija mali piksel pitka LED zaslon za prodaju usvaja die-kasting aluminij jedno-delov tehnologije i... koje je lakše instalirati.

2022-04-27 vidi više

Kako riješiti situaciju greške najbolje fine LED prikaze

Model LED Display modula se ne osvijetli, a na modulu je crni zaslon. Rješenje: Provjerite ima li problema s napajanjem. Provjerite da je prijenosni kabel najboljeg finih LED prikaz u lošem kontaktu. Na primer, ako cijeli modul finih LED prikaz ima konfuziju boja ili nedosljednih boja (ali postoji ulaz signala i ispravna slika), povezati i isključiti kabel, ili zamijeniti ispitivani kabel. Provjerite ima li problema s sučeljem PCB ploče najboljeg finih LED prikaz.

2022-06-02 vidi više

Koje su prednosti primjene Kineske fine parcele LED prikaz u konferencijskim prostorijama

Kineski LED prikaz može živo predstaviti više šarenih sadržaja i zapaliti entuzijazam sastanka.

2022-06-08 vidi više

Uvod u metode instalacije najboljeg vanjskog bilborda

Trenutno, glavne metode instalacije vanjskih led plakata uključuju ugrađene, dizanje, stepljene, stupnjeve i zid-montirane, ipd.

2022-05-19 vidi više

Kako smanjiti potrošnju energije proizvoda na otvorenom bilbordu

Usvojiti vanjski led bilbord proizvoda s visoke učinkovitosti prebacivanje napajanja, što uvelike poboljšava učinkovitost pretvaranja energije.

2022-05-24 vidi više

Koristite vještine za instaliranje vanjski vodi bilborda

Tražimo veštine za obavljanje stvari kako bismo dobili dvostruko rezultat s pola truda. Zapravo, potrebno je više vještina da se ugradi na otvorenom led bilbordu. Slažete li se s ovim?

2021-07-20 vidi više

vidi više