TIETOJA

Shenzhen Visualeader Industrial Co., Ltd. on ammatillinen Led näytön ratkaisu tarjoaja. Visualeaderin ydintiimillä on yli 20 vuoden kokemuksia maailmanlaajuisesti tunnetusta LED-näytöteollisuudesta. Sen rekisteröity pääoma on 50 miljoonaa RMB, ja päätoimipaikka sijaitsee Shenzhenissä. Visualeader pääasiassa kehittää ja tutkia Fine pitch Led-näyttö, vuokraus Led-näyttö ja media Led-näyttö, jotka ovat laajalti mukautuneet viestinnän, urheilu, sääsä, sotilaalliset asiat, mainonta, radio ja televisio, jne. Visualeader on huippuluokitukset valmistuslaitteet ja ammattimaiset kokoonpanolinjat, tuotannon kuukausikapasiteetti 3700 neliömetriä. T&K-työntekijöiden määrä saavutetaan 35 prosenttia kaikista työntekijöistä ja vahva kehitys Visualeader on saanut enemmän 20 patenttia keksintöjen, teknologian ja ohjelmistojen tekijänoikeus. Täydellisen tieteellisen hallinta- ja valvontajärjestelmän mukaisesti Visualeadar sai sertifioinnit ISO9001 laadunvalvontajärjestelmästä, ISO14001 ympäristöjärjestelmä ja OHSAS18001 työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmä; Täydellinen testauslaitteisto ja tiukka QC-prosessi, Visualeader sai CCC, CE, UL, ETL ja ROHS sertifiointi tavaroille. Visualeader on sitoutunut LED-näytön luomiseen ja soveltamiseen ja on erinomainen kansainvälinen LED-näyttöalusta yrityksenä näkyvyys. Pidämme aina kiinni riippumattoman T&K-innovaatioiden tiellä ja murtamme korkean määritelmän hintaseen läpi. ja tarjota asiakkaille kustannustehokkaampia LED-näytötuotteita. Olemme jatkaneet erinomaisen palvelun saavuttamista ja innovaatioiden luomista. Teollisuuden 4.0 edistäminen maailmanlaajuisesti, Visualeader on seurannut ajan vauhtia, alkaen “made in China” ja "luoti Kiinassa", ja on sitoutunut rakentamaan "Visualeader" olla johtava bränd maailmanlaajuisten LED-näyttösovellusten ja -palvelujen ala.

Katso lisää

UUTISET

Mitkä ovat käyttötaidot p1.5 led näyttö Kiinan valmistajat

P1.5 led näyttö Kiinan valmistajat on korkean tason LED-näyttö erittäin korkea pikselitiheys, joka voi esitellä erittäin selkeitä ja eläviä kuvia ja videoita.

2023-04-17 Katso lisää

Mitkä ovat toiminnot Best p1.2 led näytön myyntiä

Koska paras p1.2 led näyttö Myynnissä on LED-näyttö hieno pikseli pitch, se on suurempi resoluutio ja selkeämpi kuvan suorituskyky ja soveltuu kohtauksiin, jotka vaativat korkeampaa kuvanlaatua.

2023-04-17 Katso lisää

Voiko hieno paikka LED-näyttö Kiinan valmistajien tekee kuvasi selkeämpiä

Valitsemalla korkealaatuinen hieno pitki LED-näyttö Kiinan valmistajilta voi tehdä yrityksesi kilpailukykyä, ja parantaa brändikuvaa ja asiakastyytyväisyyttä. Ryhdy toimiin nopeasti ja tuo hieno pikseli etäisyys LED-näyttö kotiin tai toimistoon!

2023-04-17 Katso lisää

Voi Kiina Pieni pikseli pitch LED-näytön tuotteet tuottavat vallankumouksen visuaaliseen kokemukseen

Kiina Pieni pikseli pitch LED-näytön tuotteet edustavat seuraavaa vaihetta visuaalisen viestinnän kehityksessä, tuottaa vertaansa vailla selvyyttä, väri uskollisuutta ja visuaalista vaikutusta.

2023-04-17 Katso lisää

Miksi hyvä hinta ja laatu digitaaliset led mainostaulut voivat tulla uusi kaupunkiympäristö

Lyhyesti sanottuna, viileät visuaaliset vaikutukset, mainosvaikutukset, Hyvien hintojen ja laadukkaiden digitaalisten led mainostaulujen älykäs hallinta on tullut uusi kaupunkiympäristö.

2023-03-16 Katso lisää

Kuinka käyttää Kiina digitaalinen mainostaulu mainosten materiaali turvallisesti

Yhteenvetona, Kiinan digitaalisten mainosten mainosaineiston turvallinen käyttö edellyttää ammattimaista asennusta, säännöllistä tarkastusta ja huoltoa, sähköturvallisuuskoodien noudattaminen, vakauden varmistaminen ja varkauden vastaisten toimenpiteiden käyttöönotto.

2023-03-16 Katso lisää

Miksi hyvistä hinnoista ja laadusta johtuvista mainostaulun hinnoista voi tulla tulevan kaupunkien julkisuuden tärkein voima tulevaisuudessa

Yleisesti, edistää digitaalisen median trendi hyvä hinta ja laatu led mainostaulu hinta, erittäin räätälöitävissä visuaalisia vaikutuksia, Sovellettavuus ja kestävyys on tullut tärkeitä suuntauksia kaupunkien julkisuudessa.

2023-03-16 Katso lisää

Miksi Kiina on ulko led mainostaulut tuotteita ensimmäinen valinta yritysten julkisuusvaihtoehti

Näiden kolmen osa-alueen käyttöönoton kautta, voit nähdä tärkeä rooli Kiinan ulko ledi mainostaulutuotteita yritysten julkisuuteen. Sen edullinen ja tehokkuus, Eri skenaarioihin soveltuvat mainosvaikutukset ja mainokset ovat tulleet tärkeitä syitä, miksi siitä on tullut ensimmäinen valinta yritysten julkisuutta varten.

2023-03-16 Katso lisää

Katso lisää