Πληροφορίες για τη

Shenzhen Visualeader Industrial Co., Ltd. είναι ένας επαγγελματίας προμηθευτής λύσης οθόνης Led. Η βασική ομάδα του Visualeader έχει περισσότερες από 20 χρόνια εμπειρίες από την παγκόσμια γνωστή βιομηχανία οθόνης LED. Το εγγεγραμμένο κεφάλαιο της είναι 50 εκατομμύρια RMB και το κεντρικό γραφείο βρίσκεται στο Shenzhen. Visualeader κυρίως ανάπτυξη και έρευνα Fine γήπεδο Led οθόνη, ενοικίαση Led οθόνη και οθόνη μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι είναι ευρέως προσαρμοσμένοι στους τομείς της επικοινωνίας, του αθλητισμού, της καιρού, των στρατιωτικών υποθέσεων, της διαφήμισης, Ράδιο και τηλεόραση, κλπ. Ο Visualeader διαθέτει τον κορυφαίο εξοπλισμό κατασκευής και επαγγελματικές γραμμές συναρμολόγησης, μηνιαία χωρητικότητα της παραγωγής με 3.700 τετραγωνικά μέτρα. Ο αριθμός των εργαζομένων Ε&Α επιτυγχάνεται το 35% του συνόλου των εργαζομένων και με την ισχυρή ανάπτυξη των ικανοτήτων, Visualeader έχει περισσότερες 20 ευρεσιτεχνίες εφεύρεσης, τεχνολογίας και πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού. Με το τέλειο επιστημονικό σύστημα διαχείρισης και ελέγχου, η Visualeadar απέκτησε τις πιστοποιήσεις του συστήματος ποιοτικού ελέγχου ISO9001, ISO14001 σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης και OHSAS18001 σύστημα διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας εργασίας με τον τέλειο εξοπλισμό δοκιμών και αυστηρή διαδικασία QC, ο βιβλιοπλέκτης πήρε CCC, CE, UL, ETL και ROHS πιστοποιητικά για τα εμπορεύματα. Ο Visualeader είναι δεσμευμένος στη δημιουργία και εφαρμογή της οθόνης LED και είναι μια εξαιρετική διεθνής πλατφόρμα λειτουργίας LED ως επιχείρηση. όραση. Πάντα ακολουθούμε τον δρόμο της ανεξάρτητης καινοτομίας έρευνας και ανάπτυξης, διασπάζουμε το φράγμα των τιμών για την εμφάνιση υψηλού ορισμού, και παρέχουν στους πελάτες πιο αποδοτικά προϊόντα LED. Συνεχίζοντας την επίτευξη εξαιρετικών υπηρεσιών και τη δημιουργία καινοτομίας, έχουμε έρθει στο δρόμο. Με την παγκόσμια προώθηση της βιομηχανίας 4.0, η βιομηχανία έχει παρακολουθήσει τον ρυθμό των εποχών, από το “made in China” έως "δημιουργήθηκε στην Κίνα", και δεσμεύεται να οικοδομήσει "Visualeader" για να είναι ένα κορυφαίο μάρκετ το πεδίο των παγκόσμιων εφαρμογών και υπηρεσιών οθόνης LED.

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Ποιες είναι οι δεξιότητες χρήσης του p1.5 οδήγησε οθόνη από τους κατασκευαστές της Κίνας

Η οθόνη p1.5 οδήγησε από τους κατασκευαστές της Κίνας είναι μια υψηλής ευκρίνειας οθόνη LED με πολύ υψηλή πυκνότητα pixel, που μπορεί να παρουσιάσει πολύ σαφείς και ζωντανές εικόνες και βίντεο.


Ποιες είναι οι λειτουργίες του Best p1.2 οδήγησε οθόνη προς πώληση

Δεδομένου ότι η καλύτερη οθόνη οδήγηση οδήγησης p1.2 προς πώληση είναι μια οθόνη LED με ένα λεπτό γήπεδο pixel, έχει υψηλότερη ανάλυση και σαφέστερη απόδοση εικόνας και είναι κατάλληλο για σκηνές που απαιτούν υψηλότερη ποιότητα της εικόνας.


Μπορεί η επίδειξη LED από τους κατασκευαστές της Κίνας να κάνει την εικόνα σας πιο σαφή

Η επιλογή μιας υψηλής ποιότητας επίδειξη LED από τους κατασκευαστές της Κίνας μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας πιο ανταγωνιστική, και να ενισχύσει την εμπορική εικόνα και την ικανοποίηση των πελατών. Κάντε δράση γρήγορα και να φέρει το λεπτό pixel απόσταση LED οθόνη στο σπίτι ή γραφείο!


Μπορεί Κίνα Μικρό pixel γήπεδο LED προϊόντα εμφάνισης φέρουν μια επανάσταση στην οπτική εμπειρία

Κίνα Μικρό pixel pixel προϊόντα οθόνης LED αντιπροσωπεύουν το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των οπτικών επικοινωνιών, παρέχοντας απαράμιλλη σαφήνεια, πιστότητα χρώματος, και οπτική επιπτώσεις.


Γιατί καλή τιμή και ποιότητα ψηφιακές διαφημιστικές αφίσες μπορεί να γίνει το νέο αστικό τοπίο

Εν ολίγοις, τα δροσερά οπτικά εφέ, τα διαφημιστικά αποτελέσματα, και η έξυπνη διαχείριση της καλής τιμής και της ποιότητας ψηφιακών διαφημιστικών πινακίδων έχουν γίνει ένα νέο αστικό τοπίο.


Πώς να χρησιμοποιήσετε την Κίνα ψηφιακή διαφημιστική τιμές διαφήμισης υλικό με ασφάλεια

Συνοπτικά, η ασφαλής χρήση του υλικού διαφημιστικών υλικών ψηφιακών διαφημιστικών ειδών της Κίνας απαιτεί επαγγελματική εγκατάσταση, τακτική επιθεώρηση και συντήρηση, τη συμμόρφωση με τους κωδικούς ηλεκτρικής ασφάλειας, εξασφάλιση σταθερότητας και θέσπιση μέτρων κατά της κλοπής.


Γιατί η καλή τιμή και η ποιότητα οδήγησε τιμές διαφημιστικού πλαισίου να γίνει η κύρια δύναμη της μελλοντικής αστικής δημοσιότητας

Σε γενικές γραμμές, η προώθηση της ψηφιακής τάσης των μέσων ενημέρωσης της καλής τιμής και της ποιότητας οδήγησε διαφημιστική τιμή, εξαιρετικά προσαρμόσιμα οπτικά εφέ, εφαρμοστικότητα, και η βιωσιμότητα έχουν γίνει σημαντικές τάσεις στην αστική δημοσιότητα.


Γιατί είναι η Κίνα εξωτερικά οδήγησε προϊόντα διαφημιστικότητα η πρώτη επιλογή για την εταιρική δημοσιότητα.

Μέσω της εισαγωγής αυτών των τριών πτυχών, μπορείτε να δείτε τον σημαντικό ρόλο της Κίνας υπαίθρια προϊόντων διαφημιστών στην εταιρική δημοσιότητα. Χαμηλού κόστους, υψηλής αποδοτικότητας, εξαιρετικά προσαρμόσιμα αποτελέσματα δημοσιότητας και διαφημίσεις κατάλληλες για διάφορα σενάρια έχουν γίνει σημαντικοί λόγοι για τον οποίο έχει γίνει η πρώτη επιλογή για εταιρική δημοσιότητα.


Δείτε περισσότερα