OM OS

Shenzhen Visualeader Industrial Co., Ltd. er en professionel Led display løsning udbyder. Hovedholdet i Visualeader er med mere end 20 års erfaringer fra globalt velkendte LED-display industri. Dens registrerede kapital er 50 mio. RMB, og hovedkvarteret ligger hos Shenzhen. Visualeader primært udvikle og forskning Fin pitch Led display, lede display og medier Led display, som er bredt tilpasset inden for kommunikation, sport, vejr, militære anliggender, Radio og fjernsyn osv. Visualeader har det bedste produktionsudstyr og professionelle samlingslinjer, produktionens månedlige kapacitet med 3.700 kvadratmeter. Antallet af F&U-arbejdere er nået op på 35% af de samlede ansatte, og med den stærke udvikling af færdigheder Visualeader har fået flere 20 patenter på opfindelse, teknologi og software ophavsret. Under det perfekte videnskabelige styrings- og kontrolsystem, Visualeadar fik certificeringer af ISO9001 kvalitetskontrolsystem, ISO14001 miljøledelsessystem og OHSAS18001 arbejdsmiljøstyringssystem; med det perfekte testudstyr og streng QC-proces, Visuelleader fik CCC, CE, UL, ETL og ROHS certificeringer for varerne. Visualeader er engageret i oprettelse og anvendelse af LED-display og være en fremragende international LED-display-operativ platform som virksomhed syn. Vi holder os altid til den uafhængige F&U-innovation og bryder igennem prisbarrieren for højopløsningsvisning. og give kunderne mere omkostningseffektive LED-displayprodukter. Vi har været på vej ved at opnå fremragende service og skabe innovation. Med den globale fremme af industrien 4.0 har Visualeader fulgt tidens tempo op, fra “made in China” til "skabt i Kina", og er forpligtet til at bygge "Visualeader" til at være et førende mærke i området for globale LED-display-applikationer og -tjenester.

Se mere

NYHEDER

P1.5 førte skærm producenter indføre karakteristika for den bedste og billigste fine pitch LED video væg

Den bedste og billigste fine pitch LED video væg har en stor lys-emitterende vinkel, en bred synsvinkel, og en ultra-høj opdateringshastighed.

2022-05-06 Se mere

Om sommeren har du | Visualeader 2020 sommerlig bygning gennemført

2020-06-24 Se mere

P1.5 førte skærm leverandør introducerer de designegenskaber af den bedste lille pixel pitch LED display til salg

Systemboksen af den bedste lille pixel pitch LED display til salg har egenskaberne ultra-lys og ultra-tynd. Den ultra-tynde boks af den lille pixel pitch LED-display til salg vedtager die-casting aluminium one-piece støbning teknologi a) som er lettere at installere.

2022-04-27 Se mere

Sådan løser du fejlsituationen på den bedste fine tone LED Display.

Fin pitch LED Display modulet lyser ikke op, og der er en sort skærm på modulet. Løsning: Kontroller om der er et problem med strømforsyningen. Kontroller, at transmissionskablet i den bedste fine pitch LED Display er i dårlig kontakt. For eksempel: hvis hele modulet i fin pitch LED-display har farveforvirring eller inkonsekvente farver (men der er et signal input og en korrekt billede), gen-tilslutning og udkobling af kablet, eller udskifte det testede kabel. Tjek, om der er problemer med grænsefladen af PCB brættet af den bedste fine pitch LED Display.

2022-06-02 Se mere

Hvad er fordelene ved anvendelsen af Kina fin pitch LED Display i konferencelokaler

Kina fin pitch LED Display kan levende præsentere mere farverige indhold og antænde entusiasmen af mødet.

2022-06-08 Se mere

Introduktion til installationsmetoder for den bedste udendørs førte reklameplads

I øjeblikket omfatter de vigtigste monteringsmetoder for udendørs førte plakater indlejrede, hejse, steppede, kolonne og vægmonterede, mv.

2022-05-19 Se mere

Sådan reduceres energiforbruget af udendørs førte plakat produkter

Vedtage udendørs førte plakat produkter med høj effektive kobling strømforsyning, som i høj grad forbedrer energikonverteringseffektiviteten.

2022-05-24 Se mere

Brug færdigheder til at installere udendørs førte reklameplads

Vi leder efter færdigheder til at gøre ting, så vi kan få det dobbelte resultat med halvdelen af indsatsen. Faktisk kræver det mere færdighed at installere udendørs førte plakat. Er du enig i dette?

2021-07-20 Se mere

Se mere